kormendi_2014_fej.jpg
 
 
 
 
Körmendi Kft.
2310 Szigetszentmiklós,
(külterület) Csepeli u. 32.
Tel. 1: 06 (24) 530 710
Tel. 2: 06 (24) 530 711
Fax: 06 (24) 530 790
Mobil: 06 20 242 26 20
E-mail:  
video ikon.JPG
termékat.JPG

Használt JCB kotró-rakodógépek

 • JCB vetítés.jpg
 • JCB vetítés (1).JPG
 • JCB vetítés (2).jpg
 • JCB vetítés (3).JPG
 • JCB vetítés (4).JPG
 • JCB vetítés (5).JPG
 • JCB vetítés (6).JPG
 • JCB vetítés (7).JPG
 • JCB vetítés (8).JPG
 • JCB vetítés (9).JPG
 • JCB vetítés (10).JPG
 • JCB vetítés (11).JPG


A VILÁG ELSŐ

és még mindig a világ legjobb

kotró rakodógépei


1953-ban Joseph Cyril Bamford saját elképzelése alapján építette az első rakodót.
Ebből az egyszerű gépből fejlődött ki a ma ismert kotró rakodó gép , melynek vezető újításai ma már alapfelszereltsége a gépeknek: négy kerék meghajtás , teleszkópgém, differenciálzár , powershiftes váltó, összkerék kormányzás , powerslide kotró. A JCB azzal volt képes hírnevet szerezni magának, hogy a világon elsőként gyártott kotró rakodógépet , egy rendkívül termelékeny, hatékony gépet , mely páratlan előnyökkel szolgál a munkaterületen a kezelője számára.


HATÉKONY TERVEZÉS

Az egyre nagyobb piaci versenyhelyzet és az egyre növekvő üzemanyag árak miatt a hatékonyság lett az egyik kulcs alkotóeleme a sikernek. A megújuló technológiának köszönhetően, melynek eredményeképpen 16% üzemanyag felhasználást lehet spórolni, a 3CX és 4CX Eco gépek lettek a leghatékonyabb kotró rakodók.
Mind a 3CX, mind a 4CX modellek szervofékkel lettek ellátva. A rendszer arányos fékezést biztosít a teljes pedálszakaszon, így a kezelő számára jobb fékezést biztosít és kisebb erőkifejtést igényel.

EMELJ TÖBBET, GYORSABBAN

Az EcoLoad a kiváló DIESELMAX motorral szintén növeli a termelékenységet.
A rakodó sokkal gyorsabban tud emelni. A kanál visszaállító automatikusan visszaállítja a kanalat ásási helyzetbe, ami időt és fáradságot takarít meg.

HIHETETLEN TERMELÉKENYSÉG

Hidraulikus sebességszabályzó rendszere (HSC) lehetőséget biztosít rakodáskor a nagyobb vonóerőre. A nagy nyomaték alacsony fordulatszámon kitűnő tolást és kapaszkodási képességet biztosít, valamint a csúszásgátló differenciál (LSD) több vonóerőt biztosít különleges helyzetekben. A JCB 6 sebességes automata váltója nagyobb nyomóerőt idéz elő. Az SRS rendszer maximalizálja a tehermegtartást ezzel növelve a termelékenységet és a kezelő kényelmét. A legszembetűnőbb változás a JCB ECo gépeknél az új EcoDig. A gép három hidraulika szivattyúval működik , amely ugyanazt a magas hidraulika áramlást és nyomást biztosítja de alacsonyabb motorfordulatszámon, melynek eredményeképpen 15% - kal kevesebb üzemanyagfelhasználás megy végbe. Ez az újdonság alapfelszereltsége minden ManualControl és Easy Control vezérlésű gépnek.
A kezelők két üzemmód közül választhatnak, az Eco vagy alacsony áramlású üzemmódot az optimális termelékenység elérése és a gép kezelésének javítása érdekében.
A három szivattyús kivitel másik előnye a kotrógém szár gyorsabb működése, ami növeli a termelékenységet. Az új hidraulikarendszer és alacsonyabb motor fordulatszám az emisszió és a gép mind a kezelőfülkén belüli, mind külső általános zajszintjének csökkentéséhez is hozzájárul.

MEGÚJULÁS ÉS OPCIÓK

A kotró rakodók újdonságai és az opciók egész sora idézi elő , hogy a gép magas színvonalon tudjon működni

KALAPÁCS ÉS KÉTIRÁNYÚ ÁRAMLÁS

Megnövelve a tartozékok kompatibilitását ez a teljesen új opció alacsony és magas átfolyású hidraulikus erőt biztosít, ezáltal optimális olajellátást biztosít a tartozék számára. A rendszer függetlenül működteti a kitológémet és képes az egy és kétirányú olajátfolyást igénylő tartozékok működtetésére.

CSATLAKOZTATHATÓ TARTOZÉKOK

 általános kanál
 nyitható kanál
 trapézkanál
 gyorscsatlakozó villával
 oldalra billenő kanál
 seprűszerkezet
 villára szerelhető daruszem
 ipari villa
 hótoló
 hidraulikus talajfúró
 hidraulikus bontókalapács
 Gyorscsatlakozó a mélyásón
 kompaktor
 aszfaltmaró
 hidraulikus szerszámok

A KEZELŐ KÉNYELME

A JCB kotró rakodógépeket úgy tervezték, hogy a kezelő egész napos munka mellett is kényelmesen tudjon dolgozni. Gondoljunk csak a luxus kivitelű fűtött légrugós ülésekre. A fülke zaj és vibrációs szintje a legjobb a kategóriájában a gumi felfüggesztéses izolált fülkének köszönhetően. A gép függetlenül állítható munkalámpákkal is rendelkezik a tető elején és hátulján, ami rossz látási viszonyok között is kitűnő kilátást biztosít az egész munkaterületen.
Opcionálisan rendelhető fülke előfűtő rendszer, fűtött szélvédők, vízforraló, így a kezelő akkor is tud forró vizet készíteni, ha a munkahelyi létesítményektől távol dolgozott.

 

Körmendi lábléc
  Az oldal tetejére
Körmendi Kft. © Minden jog fenntartva.
Tel.: 06 (24) 530 710, 06 (24) 530 711, Fax: 06 (24) 530 790 E-mail:                                           
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.