kormendi_2014_fej.jpg
 
 
 
 
Körmendi Kft.
2310 Szigetszentmiklós,
(külterület) Csepeli u. 32.
Tel. 1: 06 (24) 530 710
Tel. 2: 06 (24) 530 711
Fax: 06 (24) 530 790
Mobil: 06 20 242 26 20
E-mail:  
video.JPG
termékat.JPG

Tartozékok


ÉPÍTŐGÉP TARTOZÉKOK

Minden méretben


Adapterek széles skáláját kínálja partnereinek a Körmendi Kft., amelyekkel jelentősen bővíthetik termelőeszközeik felhasználási körét az építőgép-tulajdonosok. A szigetszentmiklósi forgalmazó cég palettáját minőségi olasz termékek uralják, egyebek mellett a GF Gordini és a Cangini Benne adapterei.

A kedvező áron megvásárolható adapterek révén számos olyan tevékenység elvégezhető a már meglévő munkagépekkel, amelyek korábban csak új termelőeszközök hadrendbe állításával lettek volna megoldhatók. Mindamellett, hogy a gépek hatékonysága nő, a vállalkozók új területeken próbálhatják ki magukat, anélkül hogy újabb munkaerővel kellene bővíteniük a csapatot.

MEGLÉVŐ GÉP ÚJ SZEREPBEN

Egy-egy építőgép-vásárlást rendszerint hosszas döntés-előkészítés előz meg, hogy a gép paramétereiben és méreteiben a leginkább alkalmazkodjon a megkívánt felhasználáshoz. Jóllehet a termelőeszközök zömét egyféle tevékenység elvégzésére fejlesztik ki, az alapfeladatok jelentősen bővíthetők megfelelő adapterek bevetésével. Egy raklapvillával kiválthatunk akár egy targoncát, és ha útépítésről vagy –karbantartásról van szó, az aszfaltmaró szerelék, a gréder opció, a különféle tolólapok, illetve a hidraulikus törőfej tehetnek jó szolgálatot. Területüzemeltetési feladatokhoz ajánlott az utcaseprő-berendezés, amely télen hótoló eszközzel váltható fel.

A minirakodók különböző standard, nyitható, magas- és oldalürítésű rakodó-kanalakkal bővíthetők, de ezeken túlmenően is elég széles a paletta: ásási funkciók ellátására mélyásó szerelék, mélyépítési feladatokhoz fúróberendezések bőséges választéka áll rendelkezésre. Az új szerelékek révén az építőgépek teljesen új szerepkörökben is képesek lesznek megfelelni, a különböző trágyavillák és kanalak révén számos mezőgazdasági munkára bevethetők.

GF GORDINI

Huszonöt éves múlttal és rengeteg tapasztalattal rendelkezik a GF Gordoni cég az adaptergyártás terén, az olasz cég húsz különböző terméket kínál számtalan változatban, amelyek a minirakodóktól, a homlokrakodókon át a kotrókig a legkülönfélébb földmunkagépekre felszerelhetők. Legyen szó útkarbantartási, építőipari, mezőgazdasági és kertészeti alkalmazásokról, az építőgépekre szerelhető tartozékok jó szolgálatot tehetnek mindenkinek.

CANGINI BENNE

Szintén széles spektrummal rendelkezik a Cangini Benne cég, amely földmunkákhoz, bontáshoz, úttisztítás, kertészeti és mezőgazdasági felhasználásokra fejleszt adaptereket. A folyamatosan bővülő kínálatban a legkülönfélébb kanalak, bontóeszközök, fúrók, takarítóeszközök és mezőgazdasági adapterek megtalálhatók, amelyek akár már egy minikotróra is felszerelhetők.
A Körmendi Kft. által forgalmazott adapterek közül mindenki a számára legoptimálisabb eszközt választhatja. A teljes adapterválaszték a cég honlapján tekinthető meg.

 

Körmendi lábléc
 
Körmendi Kft. © Minden jog fenntartva.
Tel.: 06 (24) 530 710, 06 (24) 530 711, Fax: 06 (24) 530 790 E-mail:                                           
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.