kormendi_2014_fej.jpg
 
 
 
 
Körmendi Kft.
2310 Szigetszentmiklós,
(külterület) Csepeli u. 32.
Tel. 1: 06 (24) 530 710
Tel. 2: 06 (24) 530 711
Fax: 06 (24) 530 790
Mobil: 06 20 242 26 20
E-mail:  
alacsony ép keretes.jpg
magas ép keretes.jpg
auto száll keretes.jpg
dobozos keretes.jpg
pavilon.jpg
lószáll keretes.jpg

Lószállító utánfutók

 • lószáll vetítés.jpg
 • ló vetítés.JPG
 • ló vetítés (1).JPG
 • ló vetítés (2).JPG
 • lószáll vetítés (1).jpg
 • lószáll vetítés (2).jpg
 • lószáll vetítés (3).jpg
 • lószáll vetítés (4).jpg
 • lószáll vetítés (5).jpg
 • lószáll vetítés (6).jpg
 • lószáll vetítés (7).jpg
 • lószáll vetítés (8).jpg


Nevada
A Nevada a wm meyerŸ lószállító utánfutóinak csúcsmodellje. Három alapváltozatban érhető el: poliészter, alumínium és rétegelt falemez oldalfallal szerelt kivitelben. A Nevada dizájnja kompromisszummentes egyéniséget sugároz, különösen a két választható újonnan tervezett poliészter keménytető, amelyek egyértelműen kiemelik konkurensei közül. Tervezőink különösen nagy hangsúlyt fektettek a teherbírásra és a helykínálatra: a Nevada üres tömege 830 kg, megengedett legnagyobb össztömege 2500 kg, így a legnehezebb lovak is gond nélkül szállíthatóak. A 3,25 m-es belső hosszúságnak és a 2,45 m-es (keménytető A) vagy 2,38 m-es (keménytető B) köszönhetően a lovaknak bőséges hely áll rendelkezésükre. Az összes Nevada utánfutó alapfelszereltsége a 21 mm-es alumíniumprofil padló; a gumiborítás a padlón és a rámpán; a kerekenkénti lengéscsillapítás, ami különösen jó menettulajdonságokat biztosít; valamint a nyeregtároló rekesz integrált etetővályúval, és még további sok hasznos extra.
Össztömeg: 2500 kg
Önsúly:l 830 kg
Hosszúság: 3250 mm
Szélesség: 1660 mm
Magasság: 2450 mm
Oldalfalak: rétegelt falemez műanyag védőbevonattal / alumínium / poliészter
Tető: poliészter keménytető
neavada standard.JPG
Montana
Egy jóformán tönkretehetetlen felső-középkategóriás lószállítót keres? Akkor az Ön számára az ideális választás a sokéves tapasztalatok alapján kifejlesztett Montana utánfutó. A felépítményt illetően választhat a hosszú életű, műanyag védőréteggel ellátott fa oldalfal (vastagság: 18 mm; padló: anyaga fa, vastagsága 21mm) vagy az alumínium oldalfal (vastagság: 25 mm; padló: ragasztott műanyag borítású alumínium profil padló, vastagsága 21mm) közül. A fa oldalfalakkal szerelt változat három színben érhető el: fekete, ezüst és piros. A Montana szállítók alapfelszereltségének része egy formatervezett poliészter keménytető – amennyiben a fa változat mellett dönt, úgy a keménytető világosszürke színű, míg az alumínium változathoz ezüstmetál fényezésű tető tartozik. A Montana utánfutókat kerekenkénti lengéscsillapítással látjuk el, ami a vontatást különösen kényelmessé teszi; valamint alapfelszereltség a könnyen kezelhető megerősített támasztókerék, a külső fogantyú és a belsőtér-világítás is.
Össztömeg: 2000 kg
Önsúly: 790 kg
Hosszúság: 3050 mm
Szélesség: 1660 mm
Magasság: 2300 mm
Oldalfalak: rétegelt falemez műanyag védőbevonattal / alumínium / poliészter
Tető: kemény poliészter
montana standard.JPG
Arizona
Az Arizona termékek olyan költségtudatos felhasználók ideális választása, akik nem akarnak lemondani a Made in Germany címke által bizonyított minőségről. A Nevada és a Montana utánfutó-családokhoz hasonlóan, az Arizona is egy masszív alvázzal szerelt szállítóeszköz, rozsdamentes fémből készített hátsó kerettel és rámpapántokkal, valamint alumínium merevítő profilokkal, amelyek a felépítményt biztosan rögzítik. Az Arizona utánfutók nemcsak robusztusak, de esztétikai szempontból sem hagynak maguk után kívánnivalót: a műanyag védőréteggel ellátott fa oldallemezek kék és világosszürke színekben választhatók; a tető pedig lehet egy elegáns fehér poliészter keménytető, vagy egy alumínium tartószerkezetes fehér ponyvatető. Termékeink a komfortot illetően is minden igényt kielégítenek, a mindössze 43 cm magas padlószint minden lónak könnyű beszállást tesz lehetővé, a csúszásmentes gumi bevonattal ellátott rámpa pedig az alapfelszereltség része. Az Arizona utánfutók a gumi torziós tengelynek köszönhetően nyugodtan és egyenletesen követik a vontató járművet. Mindezeken túl, az Arizona családhoz a kiegészítők széles skáláját kínáljuk, úgy mint az alumínium profil padló, a nyeregtároló rekesz vagy a lehajtható csikó-rács és a fejelválasztó.
Össztömeg: 2000 kg
Önsúly: 760 kg
Hosszúság: 3050 mm
Szélesség: 1660 mm
Magasság: 2300 mm
Oldalfalak: rétegelt falemez műanyag védőbevonattal
Tető: kemény poliészter / ponyva
arizona.JPG
pdf.JPG

 

Körmendi lábléc
 
Körmendi Kft. © Minden jog fenntartva.
Tel.: 06 (24) 530 710, 06 (24) 530 711, Fax: 06 (24) 530 790 E-mail:                                           
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.