kormendi_2014_fej.jpg
 
 
 
 
Körmendi Kft.
2310 Szigetszentmiklós,
(külterület) Csepeli u. 32.
Tel. 1: 06 (24) 530 710
Tel. 2: 06 (24) 530 711
Fax: 06 (24) 530 790
Mobil: 06 20 242 26 20
E-mail:  
termékat.JPG
video.JPG


ELŐNYÖK VILÁGA

a WM Meyer utánfutók

kínálatában


Az 1965 óta fennálló WM Meyer cég termékeinek védjegye a kitűnő minőséget garantáló "Made in Germany" címke. Az Észak - Bajorországban, Werneckben található üzletünkben magasan képzett szakembereink fejlesztik és gyártják termékeinket, melyek megfelelek a felhasználók egyéni szállítmányozási igényeinek és a legújabb technológiai innovációknak egyaránt. Széles választékunknak, valamint termékeink és szervizszolgáltatásaink minősége melletti elkötelezettségünknek köszönhetően Európa egyik vezető termelőjévé váltunk a személyautó utánfutók, a mozgó pavilonok, illetve a kisteherautó-felépítmények és a szendvicsszerkezetű poliészter panelek piacán.

A WM Meyer hosszú évek óta a dobozos utánfutók minden típusának piacvezető gyártója. Nem véletlen, hiszen mi kínálunk Önnek olyan széles választékot, amely minden igényt kielégít, továbbá mi rendelkezünk a szükséges sokéves tapasztalattal és a megfelelő infrastruktúrával. Minden termékünket a saját gyártmányú szendvicsszerkezetű paneljeinkből készítjük. Ezen panelek belső hab maggal rendelkeznek, és borításuk poliészter, vagy mint az AZ 16-os széria esetében, a borítás készülhet műanyagból is. Ezen panelek előnye, hogy súlyuk igen alacsony (szemben például egy fából készült panellel), így a szerelvény hasznos terhelhetősége növekedhet, továbbá igen jó szigetelést ad, ráadásul ellenáll a víz károsító hatásainak is. A bádog fedőrétegnek köszönhetően, egy esetleges kültéri és belső hőmérséklet-különbség esetén a lecsapódó pára elkülönül, így a panelek szárazon maradnak. Egy újabb előny: a megfelelő termelőeszközeinknek köszönhetően, képesek vagyunk az utánfutók paneljeit egyetlen darabból gyártani (ahelyett hogy több kis darabból illesztenénk őket össze), így az egyes felületek teljesen homogének – a jobb esztétikai megjelenésen túl, ennek előnyei a felületek festésekor, illetve reklámanyagok felragasztásakor nyilvánulnak meg 1), ráadásul ezen panelek lényegesen hatékonyabban állnak ellen a környezeti hatásoknak, az időjárás viszontagságainak. Először is a gyakran feltett kérdést szeretnénk megválaszolni: mi is az a magasépítésű utánfutó? Olyan utánfutóról van itt szó, amelynek a rakodófelülete nem a kerekek között helyezkedik el – ellentétben az alacsonyépítésűekkel – hanem azok felett. Bár így a súlypont némileg magasabbra kerül, cserébe az utánfutó teljes szélességében rakodófelületként hasznosítható, ráadásul minden irányból könnyen pakolható. A WM Meyer kétféle alapváltozatban kínálja Önnek a nem billenthető rakfelületű magasépítésű utánfutóit: a HLN az alapmodell, legfeljebb 2.500 kg megengedett legnagyobb össztömeggel, valamint 2.31 m – 4.10 m közötti hosszúságú, és háromféle, 1.41 m, 1,51 m vagy 1,70 m széles rakodófelülettel. A HLN csavarozott alváza galvanizált V-vonófejjel egy vagy két, tolató automatikával ellátott gumitorziós tengellyel áll rendelkezésre továbbá eloxált alumínium oldalfalakkal (25 mm széles, 330 mm magas) és a hozzá tartozó beépített rögzítőkkel van ellátva. A család nagyobb tagja a HLC.
A HLN-hez hasonlóan, ennek is csavarozott, ám tovább erősített alváza van. A megengedett legnagyobb össztömeg egyes modelleknél a 3.500 kg-ot is elérheti. A rakodófelület hossza 2.60 m és 6.00 m közötti lehet, és négyféle szélességben (1.70 m, 1.86 m, 2.10 m és 2.44 m) érhető el.
A WM Meyer összes ló szállító utánfutója, a csúcsmodell Nevadatól kezdve a középutat képviselő Montana családon keresztül a belépőmodell Arizonáig mind több évtizedes tervezés és tapasztalat eredményei. A kezdetektől fogva alapkövetelményként állítottuk termékeinkkel szemben a kiváló minőség és maximális biztonság biztosítását, csakúgy, mint a szállított lovak és a sofőr kényelmét, illetve a tetszetős megjelenést is. Ezen túl ló szállítóinkat kiemeli a konkurencia termékei közül néhány különleges tulajdonsága, úgy mint a rozsdamentes acél elemek sokasága: a hátsó keretek; a rámpa pántjai és tartói; a csavarok, alátétek és a csavaranyák. Mindezeknek köszönhetően sem az időjárás, sem a sár, sem az állati ürülékek vagy akár a rozsda nem tehetnek kárt az Ön utánfutójában. Termékeink tartóssága a fentieken túl köszönhető az alumínium profiloknak is, melyek garantálják az oldalfalak stabilitását; valamint azok és a padló tökéletes védelmét a nedvesség ellen. Az alumínium profilok esztétikai szempontból is előnyösek, ugyanis a lámpák tartópanelen kívül semmilyen oldalra kinyúló merevítő nem szükséges. Minden ló szállítónk padlómagassága egységesen 430 mm, ez lehetővé teszi a lovak könnyű beszállítását, mégis elegendő has magasságot ad ahhoz hogy akár könnyebb terepen is akadálymentesen közlekedjünk. Röviden: utánfutóink
a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Győződjön meg róla Ön is!

A WM Meyer cég által gyártott

utánfutótípusok:


- Tandem utánfutó
- Általános célú utánfutó
- Alacsonyépítésű utánfutó
- Könnyen megrakható utánfutó
- Kisméretű gépszállító tréler
- Autó motorszállító utánfutó
- Autószállítók
- Motorkerékpár szállítró utánfutó
- Dobozos és hűtős utánfutó
- Magasépítésű utánfutó
- Büfé pavilon utánfutó
- Hűtős utánfutó
- Hűtős fagyasztós utánfutó
- Állítható magasságú utánfutó
- Nyerges utánfutó
- Lószállító utánfutó
- Pavilon utánfutó
- Speciális utánfutó
- Árusító utánfutó
- Magasplatós utánfutó
- Billenőplatós utánfutó
- Háromirányba billenő utánfutó
- Vontatható tréler
- Hátrabillenő platós utánfutó
- Normál magasépítésű utánfutó
- Kéttengelyes utánfutó

 

Körmendi lábléc
 
Körmendi Kft. © Minden jog fenntartva.
Tel.: 06 (24) 530 710, 06 (24) 530 711, Fax: 06 (24) 530 790 E-mail:                                           
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.