kormendi_2014_fej.jpg
 
 
 
 
Körmendi Kft.
2310 Szigetszentmiklós,
(külterület) Csepeli u. 32.
Tel. 1: 06 (24) 530 710
Tel. 2: 06 (24) 530 711
Fax: 06 (24) 530 790
Mobil: 06 20 242 26 20
E-mail:  
termékat.JPG
video.JPG


TANDEM TRÉLER

szállítójárművek a kicsitől a

nagyig


A tandem tréler egyik legfőbb erénye, hogy csökkenti a járműszerelvény teljes hosszúságát, így az könnyen manőverezhető, kicsi a fordulási sugár és kiválóan lehet tolatni vele.

Az üzemeltetés szempontjából kedvező, hogy az eszközökben nincs motor, nincs váltó, nem tartalmaznak elbonyolított elektronikai segédberendezéseket, és alig vannak bennük kopó alkatrészek. A pótkocsik szervizigénye éppen ezért minimális, hiszen a hidakon és a fékberendezéseken kívül nincs mozgó alkatrész, nincs szükség olajcserére vagy éppenséggel légszűrő cserére sem. Fontos szempont továbbá, hogy a járművek kötelező gépjármű felelősségbiztosítása is elenyésző.
Az élelmes vállalkozónak gyorsan feltűnhet, hogy egy munkaerő alkalmazásával két eszközét is használhatja egyszerre jövedelemszerző tevékenységre. A pótkocsi és a vontató jármű külön-külön is hadra fogható, hiszen bármikor szétválaszthatók, így egy időben lehet a pótkocsit rakodni és a gépes járművel egy másik fuvarfeladatot végezni.

BILLENŐ- ÉS FIXPADLÓS KIVITEL

A billenőplatós kivitelű tandem pótkocsi alkalmas egyebek mellett nehézgépek szállítására. A három oldalra billenthető rakfelület platószintje megfelel a gépszállítás követelményeinek, és az alvázba rejtett alumínium feljáró rámpáknak köszönhetően a nehézgépek könnyedén felrakhatók a pótkocsira. Így e kettős funkcióval egyszerre több feladat is ellátható.


A fixplatós kivitel szintén alkalmas nehézgépszállításra. A fix plató szintje hasonlóan a billenős rakfelületéhez úgy lett kialakítva, hogy a nehézgépszállítás magassági követelményének megfeleljen. A hagyományos szállítási feladatok ellátása mellett piacbővítést jelent egy-egy gép vagy egyéb jármű szállítási feladatának elvállalása. Természetesen itt is tartozék a felhajtó rámpa.
A tandem tréler oldalfalakkal szerelve elsősorban a speciálisan gépszállítással foglalkozók tevékenységét bővítheti úgy, hogy a rakfelület 90%-át akár hagyományos fuvarozási feladatok ellátásra is ki lehet használni. A típust többféle méretű fixen szerelt, de oldalirányban csúsztatható felhajtó rámpával gyártják.

HÁTTÉR

A Blomenröhr közel 45 éve gyárt trélereket a legkülönfélébb felhasználásokra. A hagyományoknak, a magas képzett alkalmazottaknak és a válogatott alapanyagoknak köszönhetően a német konstruktőr termékei jó minőségűek és hosszú élettartammal bírnak. A cég nem foglalkozik sorozatgyártással, a termékeket egyedi megrendelésre készítik el, rugalmasan kezelve a vevők igényeit.

TERMÉKPALETTA

Mini-trélerek
A 2-3,5 tonnás kisméretű szállítóeszközök kifejezetten építőipari felhasználásokra készülnek.

Alacsony rakfelületű eszközök
Ennél a típusnál a rakfelületet a kerekek közé süllyesztve alakítja ki a gyártó. Az alacsonyan elhelyezkedő plató megkönnyíti a le- és felpakolást. 5 és 10,5 tonna közötti össztömegű trélerek tartoznak ebbe a kategóriába.

Tandem gépszállító trélerek
A 6,9-18 tonna össztömegű trélerek a nagyméretű gépek, illetve egyéb rakományok elszállításában jeleskednek. A raklap belső szélessége 2,45 méter.

 

Körmendi lábléc
 
Körmendi Kft. © Minden jog fenntartva.
Tel.: 06 (24) 530 710, 06 (24) 530 711, Fax: 06 (24) 530 790 E-mail:                                           
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.