kormendi_2014_fej.jpg
 
 
 
 
Körmendi Kft.
2310 Szigetszentmiklós,
(külterület) Csepeli u. 32.
Tel. 1: 06 (24) 530 710
Tel. 2: 06 (24) 530 711
Fax: 06 (24) 530 790
Mobil: 06 20 242 26 20
E-mail:  
video.JPG
termékat.JPG
Hidraulikus bontókalapácsok


HIDRAULIKUS

Törőfejek és bontók


Az épületbontási feladatoknál a hordozógépek mellett a gémre szerelhető bontószerelékek kapják a főszerepet.

A bontóeszközök közül hatékonyságban kiemelkedik a bontókalapács, ami a legkülönfélébb hidraulikus kotrók mélyásó és speciális bontógémére csatlakoztatható. Talán éppen népszerűségének köszönhetően az elmúlt években ezen a területen érhető leginkább tetten a bontóeszközök fejlődése.

JCB HIDRAULIKUS KALAPÁCSOK

Kedvező üzemeltetési költségek mellett hatékony és megbízható munkavégzés, így jellemezhetők leginkább a JCB gyári bontókalapácsai. Amelyek a minikotróktól egészen a 46 tonnás forgó kotrókig számtalan munkagépre csatlakoztathatók, típustól függetlenül. Jóllehet a bontási munkálatok nem tartoznak a kifejezetten halk tevékenységek közé, a JCB kalapácsai zömét úgynevezett csendesített kivitelben kínálja, amelyek a sűrűbb beépítésű városi környezetben is bevethetők.

ROTAIR BONTÓKALAPÁCSOK

Azok, akik alacsonyabb beruházási összeg mellett is ragaszkodnak az új eszközökhöz, a Körmendi Kft. a kedvező áruk miatt a használt kalapácsokkal versengő Rotair termékeket ajánlja. Mindamellett, hogy a hordozógépre könnyűszerrel rászerelhetők, a Rotair bontókalapácsai rendelkeznek kategóriájukban a legalacsonyabb működési zajszinttel. A hattagú termékcsaládot a 0,8 – 12 tonnás méretű kotrókhoz tervezték.

GB BONTÓKALAPÁCSOK

A dél-koreai GB Industries Co. termékei szintén megtalálhatók a Körmendi Kft. palettáján. A gyártó nagyon széles termékkínálattal rendelkezik, a T, F és E szériás bontókalapácsai közül minden géptípushoz és felhasználáshoz a legmegfelelőbb eszközt választhatjuk.


Az F-sorozat tagjait a gyártó speciális nyomáskiegyenlítővel szerelik fel, amely csökkenti a hidraulika rendszerre ható egyenetlen nyomáskülönbségeket. A bontókalapácsokhoz négy különböző típusú tüskét kínál a GB:

- egyenes tüske: közepes keménységű anyagok, pl. beton bontásához
- ék alakú tüske: puha és közepes keménységű kőzetekhez
- tompa végű tüske: kőtömbök méretre vágásához (közepes keménységig)
- kúp alakú tüske: általános felhasználásra.

A kedvező ár-érték arányú termékek mellé professzionális vevőszolgálati hátteret biztosít a gyártó, az alkatrészek rövid határidővel egy európai alkatrészbázisról érkeznek szükség esetén.

GB BONTÓOLLÓK ÉS

PULVERIZÁTOROK


Noha az egyik leghatékonyabb eszköz a bontókalapács, a működéséből származó por-, rezgés- és zajhatások miatt a sűrű beépítésű lakóterületeken korlátozott az alkalmazhatósága. Ahol „csendes” bontásra van szükség ott lépnek be a képbe a betonollók. Ezek olyan ollós kiképzésű eszközök amelyek képesek megroppantani a betonszerkezeteket, és a betonvasak átvágására alkalmas vágóéllel is rendelkeznek.
A dél-koreai gyártó palettáján a törőfejek mellett az egyéb bontóeszközök is megtalálhatók, legyen szó betonollóról vagy éppen pulverizátorról. A GB eszköztárában létezik olyan változat is, ahol külön hidraulikamotor gondoskodik az eszköz megfelelő irányban történő elfordulásáról, pozicionálásáról. A hatékony eszközcseréről pedig a gyártó gyorscsatlakozói gondoskodik.

Hatékonyság és alacsony zajszint jellemzi a Körmendi Kft által forgalmazott bontókalapácsokat.

 

Körmendi lábléc
 
Körmendi Kft. © Minden jog fenntartva.
Tel.: 06 (24) 530 710, 06 (24) 530 711, Fax: 06 (24) 530 790 E-mail:                                           
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.