kormendi_2014_fej.jpg
 
 
 
 
Körmendi Kft.
2310 Szigetszentmiklós,
(külterület) Csepeli u. 32.
Tel. 1: 06 (24) 530 710
Tel. 2: 06 (24) 530 711
Fax: 06 (24) 530 790
Mobil: 06 20 242 26 20
E-mail:  
video ikon.JPG
termékat.JPG

Használt VOLVO kotró-rakodógépek

  • Volvo vetítés.JPG
  • Volvo vetítés (1).JPG
  • Volvo vetítés (2).JPG
  • Volvo vetítés (3).JPG
  • Volvo vetítés (6).JPG
  • Volvo vetítés (7).JPG
  • Volvo vetítés (8).JPG
  • Volvo vetítés (9).JPG
  • Volvo vetítés (10).JPG
  • Volvo vetítés (11).JPG


VOLVO

kotró rakodók


A Volvo Construction Equipment évek óta egyre nagyobb gondossággal gyártott termékeket kínál. Most a Volvo az új kotró-rakodógépét ajánlja Önnek, melynek tervezése és a megépítése során figyelembe vették a kotró-rakodógép üzemeltetők véleményét, elvárásait az egész világon. Így a Volvo kotró-rakodógépek ötvözik a Volvo homlokrakodók egyszerűségét és tartósságát, a Volvo kotrógépek erejét és teljesítményét, a Volvo kezelőfülkék kényelmét. Ezen jellemzők kiegészülve a könnyű karbantarthatósággal, biztosítják az új Volvo kotró-rakodók hosszú élettartalmát és megbízhatóságát.

AZ ALAPOKTÓL FELÉPÍTVE

A Volvo kotró-rakodógépet szigorú vizsgálatoknak vetették alá, hogy megfeleljen a napi, nehéz rakodó-, emelő-, kotró igénybevételeknek, a közúti közlekedés feltételeinek, stb. A Volvo kotró-rakodógépet az alapoktól kiindulva tervezték és építették – nem egyszerűen csak továbbfejlesztették – így Önnek a munkavégzés során kiemelkedő termelékenységet biztosít.

- 70 kW turbótöltős Volvo motor
- 4,3 m-es ásási mélység
- A homlokrakodó-egység gémrugózási rendszerével nagyobb menetelési kényelem, kisebb anyagszóródási veszteség érhető el (külön rendelésre)
- Szabadalommal védett szervo-vezérlés segítségével a rakodóegység kezelőkarjának mozgatása szinte erőkifejtés nélkül végezhető
- Előre/hátra irányváltás-kapcsoló a rakodóegység kezelőkarján
- Könnyen nyitható hátsó ablak
- Dönthető olajhűtő, a vízhűtőhöz történő jobb hozzáférés és könnyű tisztítás érdekében
- Három lépcsőfok a kabinba jutáshoz
- A hidraulikacsövek átgondolt elhelyezése minimálisra csökkenti a sérülésveszélyt
- Egyszerű karbantartási jellemzők, beleértve a hátrabillenthető motorháztetőt, az oldalra kihúzható akkumulátortartót és a heti zsírzást igénylő kenési pontokat
- Szekrényes szerkezetű, megerősített, robosztus alváz kialakítás

TERHELHETŐSÉG

A kotrógém zárt-szekrényes acélszerkezet, mely kevés alkatrészből és hegesztésből áll. A legnagyobb terhelésnek kitett részei acélöntvényből készülnek. Ezen megoldások egyedülálló szilárdságot, szívósságot biztosítanak.

TELJESÍTMÉNY

A BL71 kotró-rakodógép kotrási mélysége 4,30 m, a kotróerő 59 kN. A hosszú, keskeny, „S” formájú gém kiváló rálátást, könnyű rakodást és nagyobb rakodási teljesítményt biztosít.


BIZTONSÁGOS MENETELÉS
A közúti meneteléskor a kotrógém zuhanás ellen hidraulikus, az elfordulás ellen pedig egy zárócsappal, mechanikusan rögzíthető.

KÉZBEN TARTOTT RAKODÁS

A szabadalommal védett szervo vezérlés egyszerűsíti a rakodási műveleteket. A kényelmes fogású kezelőkarral az összes rakodási művelet – az emelés, a billentés, az automatikus kanálpozicionális és az úszószintszabályozás – pontosan, minimális erőkifejtéssel végezhető. A karon lévő előre-hátramenet kapcsológomb használatával a ciklusidő lecsökken.

SZILÁRD RAKODÓGÉM

A rakodógém szekrényes hegesztett acélszerkezet keresztirányú csőmerevítéssel, amely a kis szerkezeti súllyal is kiváló szilárdságú. Ez a megoldás nagyobb emelőkapacitást biztosít, és jobb rálátást nyújt a rakodókanálra és a környezetre. Az emelőkar a motorháztető vonala mentén mozog, így a hidraulikacsövek is jól láthatóak. A csapott motorháztető nem akadályozza a kilátást előre, a mattfekete festés miatt nincs zavaró tükröződés.

RÖVIDEBB CIKLUSIDŐ

A középen elhelyezett, egy munkahengeres kanálbillentésnek köszönhetően kiváló a kilátás és nagy a szakítóerő. A billentő munkahenger kis olajszükséglete, a szabadalommal védett önszintező rendszer gyorsabb mozgásokat biztosít, ezáltal rövidebb a ciklusidő és biztonságosabb az emelés.

NAGY KAPACITÁSÚ RAKODÓKANÁL

Az alapkivitelű 2,35 m széles rakodókanállal nagy termelékenység érhető el. Külön rendelhető egy többfunkciós, 4 az 1-ben rakodókanál is a felhasználási lehetőségek növelésére, ill. a kis ciklusidő biztosítása érdekében. Mindkét rakodókanál felcsavarozható fogakkal vagy átfordítható vágóéllel is kapható.

KÖNNYŰ BESZÁLLÁS, KÉNYELMES MUNKAVÉGZÉS

Mindkét oldalon három lépcső könnyíti meg a beszállást. A lépcsők széles, öntisztuló, csúszásgátlós kivitelűek, a kapaszkodók nagyméretűek, biztonságossá téve a be- és kiszállást. A kabinban az összes funkciókapcsoló a jobboldali kezelőpulton található, így könnyen elérhető, működtethető. Az egy darabból álló oldalsó és hátsó ablak kiváló kilátást biztosít a teljes munkaterületre.

INFORMÁCIÓ A MEGFELELŐ HELYEN

Az alapkivitelű, dönthető kormányoszlop minden gépkezelő számára kényelmesen beállítható. A mellső műszerfal csak kijelző egységeket tartalmaz, így nem kell átnyúlni a kormánykeréken a funkciók

 

Körmendi lábléc
 
Körmendi Kft. © Minden jog fenntartva.
Tel.: 06 (24) 530 710, 06 (24) 530 711, Fax: 06 (24) 530 790 E-mail:                                           
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.