kormendi_2014_fej.jpg
 
 
 
 
Körmendi Kft.
2310 Szigetszentmiklós,
(külterület) Csepeli u. 32.
Tel. 1: 06 (24) 530 710
Tel. 2: 06 (24) 530 711
Fax: 06 (24) 530 790
Mobil: 06 20 242 26 20
E-mail:  
Angol nyelvű prospektus
felületmaró,felületmarók
kattintson a képre
Képgaléria
felületmaró,felületmarók
Videó
SIMEX „ÖNKIEGYENLÍTŐS” FELÜLETMARÓK PL 25.10-35.15-45.20-55.20-50.20-60.20-75.20-1000-40.35
 • PL (3) másolata másolata.JPG
 • pl 1000_1 másolata másolata.JPG
 • pl 3515_2 másolata másolata.JPG
 • pl 3515_3 másolata másolata.JPG
 • pl 4520 finiture_2 másolata másolata.JPG
 • pl 4520 finiture_6 másolata másolata.JPG
 • pl 4520 másolata másolata.JPG
 • pl 4520_1 másolata másolata.JPG
 • pl 6020_6 másolata másolata.JPG
 • pl multidenti_5 másolata másolata.JPG
 • PL2510 másolata másolata.JPG
 • tamburo multidenti_1 másolata másolata.JPG

Ideális aszfaltra és betonra. Simex egyedülálló tulajdonság: önvízszintező tulajdonság a bal és jobb oldalon. Függetlenül a felületmaró helyzetétől és a föld kontúrtól lehetővé teszi: állandó maró mélység minden körülmény között, maximális stabilitás vibráció nélkül. Ezen felül a Simex önvízszintező rendszer a jobb és baloldal külön- külön mélységállításával a következőket teszi lehetővé: tökéletes vízszintezés a kiegyenlített felületeken, a felületmaró tökéletes illeszkedése egyenetlen talajon, járdákon, emelkedőkön és buckákon, hidraulikus dugattyús hajtómotor közvetlenül hajtja a hengert: magas teljesítmény és alacsony túlmelegedés, hengerek és tárcsák különböző méretben kaphatók, könnyen és gyorsan cserélhetőek, mindenféle munkára alkalmasak általánosra és speciálisra is, alacsony karbantartási költségek, csak a kopó alkatrészeket kell cserélni.
Felületmarás csatornaépítésnél
A teljes aszfalt felület lebontása lehetséges. A leszedett anyag újratöltésre alkalmas. Óriási megtakarítás a következőkel : nincs költsége a burkolat felületének marására, nincs költsége a gépkezelésnek, a visszatöltés költsége csökken. Alacsony karbantartási költségek, csak a kopó alkatrészeket kell cserélni. Egyenetlen szélek létrehozása egy új fedőréteg hatékonyabb rögzítéséhez


Közvetlenül a fal mellett való munkák és a munka befejezése
A berendezés ideális Felületmarásra, 2-3 cm-re az oldalfaltól. Könnyű és gyors munkalehetőség városi központokban, csatorna-fedlapok, járdák és sarkok között.
Nagy mélység
Speciálisan úttestekre tervezték, ahol az aszfalt nagy vastagsága felhalmozódott. Alkalmas a csatornázásnál mindenféle felületmarásra.
Felületmarás és helyreállítás
Ideális nagy felületeknél. Szűk helyeken kényelmes és praktikus használatot tesz lehetővé.
Lehetővé teszi a kívánt lejtést a marni kívánt felületen. Felület helyreállítása (3cm) anélkül, hogy forgalmi akadályt okoznánk. Különösen alkalmas korábbi ásások következtében keletkezett buckák, kitüremkedések felületmarására.
Felületmarás
A Simex önkiegyenlítő tulajdonságának köszönhetően a berendezés képes létrehozni: nagy területeket tökéletesen simára, nagyobb tapadás veszélyes úttesteknél, a felületek előkészítése az új járdának, erőteljes útburkolati jelek eltávolítása.


A föld eltávolítására használt verzió szállító szalaggal
Lehetővé teszi, hogy a felületmart földet a gép bal vagy jobb oldalára helyezze. Lehetővé teszi, hogy a kitermelt földet nagyon gyorsan eltávolítsuk a helyszínről, így ezt a földet még egyszer fel lehet használni. Standard hengerrel is használható.
Beépített víztartály
A por problémájának kiküszöbölésére terveztük a víztartályt, mely a berendezésbe van építve : nem növeli a berendezés méreteit, érintés biztos és ütésálló, műanyagból készült, 110 liter víz tárolására alkalmas, vízpumpával felszerelve, 2,3,4 fúvókával karbantartást nem
Igényel, egyszerű a feltöltése, a vízszint ellenőrzése könnyű.
A SIMEX szabadalomnak köszönhetően lehetőség van a kopott köröm tartók kicserélésére. Az eredmény: a gép kevés állásideje és a teljesítmény mindig a legjobb. Az új SIMEX szabadalom hosszabb élettartamot biztosít a vágóeszköznek. Lehetőség van a kopott tartók kicserélésére. A képen látható, hogy az új körömtartókat tökéletesen újra be lehet helyezni : sarok és tengely elhelyezése, hosszirányban ferde, eredeti verzió szerint a kicserélt körmök oldalra való döntése.

 

Körmendi lábléc
 
Körmendi Kft. © Minden jog fenntartva.
Tel.: 06 (24) 530 710, 06 (24) 530 711, Fax: 06 (24) 530 790 E-mail:                                           
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.